Laatst geboekte Online Social Game is de Escape Room @ Home - Oriënt Express (16+ jaar)

Nature Game


Maak een leuke wandeling door de mooie Nederlandse natuur met de Nature Game! Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere typerende natuurgebieden. Terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten.

De Nature Game is geschikt voor het hele gezin. Herkennen jullie de vogels, insecten en andere dieren? Lossen jullie alle raadsels op? En hebben jullie goed opgelet onderweg en weten jullie hoeveel hekjes je bent tegengekomen? Verzamel zo veel mogelijk punten en bereik de top van de nationale ranglijst. Na afloop ontvangen jullie uiteraard ook het felbegeerde Nature Game diploma! En je speelt de Nature Game al voor €7,99 per gezin.

De game bevat diverse opdrachten die je alleen kan beantwoorden als je op locatie bent, dit maakt elke game uniek! De routes zijn samengesteld in samenwerking met lokale natuurorganisaties. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de start locatie, speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten.

Kies je game:


In het kort:

Speelduur: ca. 90 min.
€7,99 per gezin
Game voor het hele gezin!
Start de game wanneer je maar wil
Niet alleen erg leuk, maar ook leerzaam!
Lees meer reviews

Reviews