Laatst geboekte Online Social Game is de Escape Room @ Home - Casa Assombrada (12+) PT

Fun Rally - Veluwe


Houd jij van auto puzzelritten? Speel dan ook eens de Fun Rally! Aan de hand van een roadbook tour je lekker met je eigen auto door een mooi natuurgebied. Terwijl je geniet van de omgeving zijn er diverse punten in de route opgenomen waar je even kan stoppen om leuke opdrachten te voltooien. Denk hierbij aan doe-opdrachten, foto-opdrachten, zoek opdrachten of andere leuke vragen. Uiteraard zijn de opdrachten altijd bij een leuke bezienswaardigheid.

Voordat je begint kan je in de app kiezen voor de volwassen- of gezinsversie. Zo is deze Online Social Game geschikt voor families, maar ook voor een uitje met vrienden of collega's. De route is vanuit verschillende locaties te starten. Na het boeken ontvang je via de mail automatisch het roadbook, je persoonlijke inloggegevens en overige informatie. Vervolgens kan je de rally starten wanneer je maar wil.

Veluwe
De Veluwe is misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland. Met deze route rijd je over heidevlaktes, door grote bossen, langs zandverstuivingen, uitkijktorens en gezellige Veluwse dorpjes. De opdrachten zijn altijd bij leuke bezienswaardigheden, en onderweg kom je natuurlijk ook langs terrasjes waar je even gezellig kan pauzeren. Met de Fun Rally Veluwe ontdek je in één dag de gehele Veluwe!

De Fun Rally Veluwe kan je starten vanuit Harderwijk, Garderen, Uddel, Otterlo, Hoenderloo en Apeldoorn. In totaal is de route 143 kilometer en gemiddeld duurt de rally 3 à 4 uur. Wil je de dag echt bijzonder maken en de rally rijden in een klassieke Mini Cooper? Dat kan! Deze kan je gemakkelijk huren bij de Veluwe Specialist.

Boek nu

In het kort:

Speelduur: ca. 3,5 uur.
€19,95 per auto
Volwassen- en gezinsversie beschikbaar
Te starten vanuit verschillende locaties
Speel wanneer je maar wil!