Laatst geboekte Online Social Game is de Escape Room @ Home - Dierentuin (8-12 jaar)

CSI Staverden


Duik in het verleden aan de hand van een heuse cold case moordzaak met de CSI game. Aan de hand van onze app zijn jullie voor even rechercheurs en proberen jullie het mysterie op te lossen. Het lijk is gevonden, maar wanneer is diegene overleden? Gaat het wel om een moord? Wie kan het gedaan hebben? Hoe is het gebeurd? Waarmee is de moord gepleegd? Aan jullie de taak om deze vragen te beantwoorden!

CSI Staverden speelt zich af op de Veluwe, rondom het prachtige landgoed van Staverden. Dit landgoed kent namelijk een bijzondere legende: Vrouwe Leonora. Het gerucht gaat namelijk dat zij in 1353 overleden is aan liefdesverdriet. Maar kan dat wel? Is er niet iets anders gebeurd? Met CSI Staverden zoeken jullie het uit en proberen jullie deze cold case op te lossen.

Je speelt de game gemakkelijk op een eigen smartphone in teams van 2-4 personen. Via opdrachten, vragen, raadsels, foto- en filmopdrachten komen jullie steeds een stapje dichterbij de oplossing. Uiteraard worden feiten afgewisseld met hilarische opdrachten en momenten. Zijn jullie fan van de CSI series en Baantjer? Dan is deze game wat voor jullie!

Na het boeken ontvang je automatisch een mail met alle benodigde informatie en persoonlijke inloggegevens. De game duurt ongeveer 2 uur en kan je starten wanneer je maar wil. Je kan deze game ook heel leuk combineren met een gezellige bierproeverij bij de lokale brouwerij van Staverden. Zijn jullie met meer dan 4 personen? Koop dan meerdere games en ga de strijd met elkaar aan!

Boek nu

In het kort:

Speelduur: ca. 2 uur.
€29,95 per team
Leuke game op unieke locatie!
Teams van 2-4 personen
Speel wanneer je maar wil!
Lees meer reviews

Reviews